1963. június archívum

PostHeaderIcon Mennyeiek üzeneti Kindelmann Erzsébet által

Lelked lélegzetvétele a külső és belső megaláztatás

1963. június 2.

Szentáldozás után az Úr Jézus így szólt:
“Ahogy szüksége van testednek a lélegzetvételre, úgy szüksége van erre lelkednek is. Lelked lélegzetvétele a külső és belső megaláztatás. Szent Szívem hónapjában különösen sok kegyelemmel foglak elárasztani, a szelídség és alázatosság erényeit fogom lelkedben növelni. Erre van a legnagyobb szükséged.”

1963. június 24.

Igen nehéz napom volt, az ideggyógyásznál voltunk (Dr. H.), kihez a mellém rendelt nővér küldött, de tőle függetlenül a gyóntatóm is tanácsolta. Csakis az ő tanácsukra mentem el. Velem jött a mellém rendelt nővér is, kinek az volt a kérése, hogy amennyiben az orvosnak nem lesz kifogása, és én sem ellenzem, ő is részt venne a vizsgálaton. A vizsgálat igen meglepő volt. Az orvos ugyanis semmiféle testi vizsgálatot nem végzett. Azonnal kérdéseket tett fel, s én igen meglepődtem ezeken, melyek alapján nagyon bensőséges lelkületű embert ismertem fel benne. Kérdéseiben mindenre kiterjedt a figyelme, és hogy mennyire jóindulattal volt, bizonyította az, hogy lelki életemen, melyet felfedtem előtte, igen meghatódott. Beszélgetés közben egy orvost is megemlítettem neki, ki évtizedeken át a házasság szentségén kívül élt. Elbeszéltem neki halálának súlyos körülményeit is. Az Úr Jézus megígérte, hogy ez a lélek nem fog elkárhozni. Idéztem előtte az Úr Jézus szavait:
“Ha lelket kértek Tőlem, elutasíthatlak-e benneteket? Nem! Hisz akkor megváltó munkám ellen cselekednék! Én mindenesetben meghallgatom állhatatos imátokat.”

Ő szavaimba kapaszkodott, és örömmel hallgatta azokat. Arcán a megnyugvás csodálatos hatása volt, mely még engem is jobban megerősített. Majd két órán át tartó beszélgetés után elköszöntünk azzal, hogy ő majd megadja gyóntatómnak a szükséges felvilágosítást levélben.


Keresem az(oka)t a rendelete(ke)t mellyel elvették a templomok közvetlen környezetét a plébániáktól, hogy ily módon szabadkőműves tereket varázsoljanak és elszívják az emberek pozítív energiáját!!!
Kategória
Uram, vágyom erre a tisztességre és a drága kiváltságra. Ha élvezhetem ezt, a mennyet a földön érzem majd. Tégy engem minden dolgomban igazzá, hogy ma, holnap és mindennap színed előtt maradhassak, mert szeretném nevedet mindörökké magasztalni.Map"Hűséged végtelen, Atyám nagy Isten, Elhat a mélybe az egek fölé, Irgalmad nem fogy a múló idővel, Ki voltál az maradsz mindörökké. Hűséged végtelen, hűséged végtelen, Mindennap új áldás árad reám. Hiányom pótolod hatalmas kézzel, Hűséged végtelen, Uram hozzám!"
Az élet mindig azt adja vissza neked, amit te kifelé nyújtasz! Az élet tükröt tart cselekedeteidnek. Ha több szeretetre vágysz, adj több szeretetet! Ha megértésre vágysz, te is érts meg és tisztelj másokat! Ha azt akarod, hogy az emberek türelmesek és tisztelettudóak legyenek veled, te is légy türelmes és mutass tiszteletet! A természet eme törvénye életünk minden területére érvényes. Az élet mindig azt adja vissza neked, amit te másoknak nyújtasz! Az élet nem véletlenek sorozata, hanem tetteidet tükrözi...Free counters!
Megelégedni az élettel
Gondolj arra, hogy meztelenül jöttél erre a világra és meztelenül térsz belőle vissza. Vendég vagy ezen a földön. Csak az a Tied, amit a bőröd alatt hoztál és elviszel. Gazdag, aki egészséges. Aki erős. Aki nem szorul másra. Aki föl tudja vágni a fáját, meg tudja főzni ételét, meg tudja vetni ágyát és jól alszik benne. Aki dolgozni tud, hogy legyen mit egyék, legyen ruhája, cipője és egy szobája, amit otthonának érez. Fája, amit fölapríthasson. Aki el tudja tartani a családját, étellel, ruhával, cipővel, s mindezt maga szerzi meg: az gazdag. Örvendhet a napfénynek, a víznek, a szélnek, a virágoknak, örvendhet a családjának, a gyermekeinek és annak, hogy az ember él. Ha van öröme az életben: gazdag. Ha nincsen öröme benne: szegény. Tanulj meg tehát örvendeni. És ismerd meg a vagyonodat, amit a bőröd alatt hordasz. Élj vele és általa, és főképpen: tanulj meg örvendeni! Vendég vagy a világban és ez a világ szép vendégfogadó. Van napsugara, vize, pillangója, madara. Van virága, rengeteg sok. Tanulj meg örvendeni nekik. Igyekezz törődni velük. Azzal, ami még a világ szépségéből csodálatosképpen megmaradt, az emberiség minden pusztításai mellett is. Nem győzöm eleget mondani: tanulj meg örvendeni. Annak, hogy élsz. S mert élsz: gazdag lehetsz. (Wass Albert)
HonlaprendszerüNK

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

Jézus az Emberiséghez
Legutóbbi hozzászólások
  1963. június
  h k s c p s v
  « máj   Júl »
   12
  3456789
  10111213141516
  17181920212223
  24252627282930