1963. április archívum

PostHeaderIcon Mennyeiek üzeneti Kindelmann Erzsébet által

Tudod-e, mi a legnagyobb szenvedés?

1963. április 15.

Bánatos lélekkel arra gondoltam: Imádott Jézusom, ilyen bűnös családba ültette el a Szűzanya az Ő Szeretetlángját, ahol ennyi megbántás ér Téged. Az Úr Jézus szelíd, vigasztaló szavakkal ezt mondta:
“Nem az igazakat jöttem megmenteni, hanem a bűnösöket. Azért szenvedtem kínhalált. Téged is azért választottalak megváltó munkatársaim közé. Szenvedj Velem, úgy, ahogyan mondtam: a vértanúságig!”

1963. április 21.

Az Úr Jézus így szólt:
“Tudod-e, mi a legnagyobb szenvedés? Az, melyet most árasztok rád: ez a meg nem értés. Ennél nagyobb kín nincs. A te lelked kínja is ez halálodig. (Ez a családomban van.) Én is ezt szenvedtem el egész életemben. Leánykám, ne légy te sem különb Nálam. A mi bensőnk együtt érezzen, és ajkunk együtt könyörögjön az Örök Atyához.”

Lelkemet nagy szárazságban tartja a szenvedés. Értelme és értéke ilyenkor számomra teljesen érthetetlennek látszó és ízetlen. Az Úr Jézus így szólt:

“Szelíd szemrehányást kell tennem: De nehezen fogod fel szenvedéseid értékét és értelmét! Pedig a szenvedés igazán csak akkor érdemszerző, ha teljes önátadással fogadja el a lélek.”

Jézusom, ugye Te tudod, hogy az, amit tőlem kérsz, nem telik ki az énemből. Lelkem állandóan készenlétben áll szolgálatodra, de a test – ugye tudod – a harcoknak állandó színtere. A lelki szárazságban sohasem látom tisztán Isten szent akaratát.


Keresem az(oka)t a rendelete(ke)t mellyel elvették a templomok közvetlen környezetét a plébániáktól, hogy ily módon szabadkőműves tereket varázsoljanak és elszívják az emberek pozítív energiáját!!!
Kategória
Uram, vágyom erre a tisztességre és a drága kiváltságra. Ha élvezhetem ezt, a mennyet a földön érzem majd. Tégy engem minden dolgomban igazzá, hogy ma, holnap és mindennap színed előtt maradhassak, mert szeretném nevedet mindörökké magasztalni.Map"Hűséged végtelen, Atyám nagy Isten, Elhat a mélybe az egek fölé, Irgalmad nem fogy a múló idővel, Ki voltál az maradsz mindörökké. Hűséged végtelen, hűséged végtelen, Mindennap új áldás árad reám. Hiányom pótolod hatalmas kézzel, Hűséged végtelen, Uram hozzám!"
Az élet mindig azt adja vissza neked, amit te kifelé nyújtasz! Az élet tükröt tart cselekedeteidnek. Ha több szeretetre vágysz, adj több szeretetet! Ha megértésre vágysz, te is érts meg és tisztelj másokat! Ha azt akarod, hogy az emberek türelmesek és tisztelettudóak legyenek veled, te is légy türelmes és mutass tiszteletet! A természet eme törvénye életünk minden területére érvényes. Az élet mindig azt adja vissza neked, amit te másoknak nyújtasz! Az élet nem véletlenek sorozata, hanem tetteidet tükrözi...Free counters!
Megelégedni az élettel
Gondolj arra, hogy meztelenül jöttél erre a világra és meztelenül térsz belőle vissza. Vendég vagy ezen a földön. Csak az a Tied, amit a bőröd alatt hoztál és elviszel. Gazdag, aki egészséges. Aki erős. Aki nem szorul másra. Aki föl tudja vágni a fáját, meg tudja főzni ételét, meg tudja vetni ágyát és jól alszik benne. Aki dolgozni tud, hogy legyen mit egyék, legyen ruhája, cipője és egy szobája, amit otthonának érez. Fája, amit fölapríthasson. Aki el tudja tartani a családját, étellel, ruhával, cipővel, s mindezt maga szerzi meg: az gazdag. Örvendhet a napfénynek, a víznek, a szélnek, a virágoknak, örvendhet a családjának, a gyermekeinek és annak, hogy az ember él. Ha van öröme az életben: gazdag. Ha nincsen öröme benne: szegény. Tanulj meg tehát örvendeni. És ismerd meg a vagyonodat, amit a bőröd alatt hordasz. Élj vele és általa, és főképpen: tanulj meg örvendeni! Vendég vagy a világban és ez a világ szép vendégfogadó. Van napsugara, vize, pillangója, madara. Van virága, rengeteg sok. Tanulj meg örvendeni nekik. Igyekezz törődni velük. Azzal, ami még a világ szépségéből csodálatosképpen megmaradt, az emberiség minden pusztításai mellett is. Nem győzöm eleget mondani: tanulj meg örvendeni. Annak, hogy élsz. S mert élsz: gazdag lehetsz. (Wass Albert)
HonlaprendszerüNK

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

Jézus az Emberiséghez
Legutóbbi hozzászólások
  1963. április
  h k s c p s v
  « Már   máj »
  1234567
  891011121314
  15161718192021
  22232425262728
  2930