1959. október archívum

PostHeaderIcon A Szűzanya mondotta Galgóczy Erzsébetnek

Máriaremetén, 1959. okt.

„Sok-sok szenvedés kell és a szenvedésben szentté kell lenni, hogy ezzel az Úr Jézust megvigasztaljuk és szenvedésünkkel megszenteljünk más lelkeket is.
       Eleped az Úr Jézus különösen jegyesei szeretetéért. A papok, szerzetesnők, az Istennek szentelt lelkek nem adnak elégtételt, összeszorítják Szent Szívét, mely ki szeretne áradni és általuk megmenteni a világot.
       Minden Istennek szentelt lélek Társmegváltó is. Nagyon komoly időket élünk. Kire számíthatna az Úr Jézus, ha nem megszenteltjei hűséges nagylelkűségére.  Az Úr Jézus ügye és a béke nem győzedelmeskedhet, csak a fokozott szeretet és szenvedés árán.
        A megszenteltek szenvedéseiben látni a Gondviselés szerepét. Apostollá és áldozattá kell lenni valamennyiünknek. Egy engesztelő tábort kívánok. Ezzel az engesztelő táborral könyörgünk a világbékéért. Végülis Szeplőtelen Szívem győzni fog az egész világ felett és megismerik hatalmát.
      Az engesztelők tábora azok, akiket az Úr Jézus kiválasztott hogy Övéi legyenek, papok, szerzetesek, szerzetesnők, önkéntes engesztelők. Őket akarja az Úr Jézus felhasználni a bűnösök megmentésére, hogy Isten felé közvetítsék a bűnösök bánatát és imáját.
      A lelkek drágák, minden engesztelő felelős egy bizonyos számú lélekért, akik nem üdvözülnének nélkülük és általuk üdvözülnek majd.
      Ha mindegyik jól teljesítette volna kötelességét, a világ ügye nem így állna. Nem mintha kevesen lennének a megszenteltek, akik jelenleg a világban élnek, nem teljesítették egészen feladatukat. Teljesítsék  – és a világ újra éled!
      „Társmegváltó” azt jelenti, hogy az Úr Jézus mérhetetlen nagy szeretetét folytatni kell. Ezt kell állandósítani valamilyen formában itt a földön, az Úr Jézuséhoz hasonló keresztrefeszített élettel, hogy a szeretet túláradjon és győzzön a világ felett.
       Most van itt a szeretetlenségek, az ellenségeskedések órája, a gyűlölet elkeseredett ellenségei ellen, hogy ezen felülkerekedjünk a végnélküli és mérhetetlen szeretet túláradásaival.”


Keresem az(oka)t a rendelete(ke)t mellyel elvették a templomok közvetlen környezetét a plébániáktól, hogy ily módon szabadkőműves tereket varázsoljanak és elszívják az emberek pozítív energiáját!!!
Kategória
Uram, vágyom erre a tisztességre és a drága kiváltságra. Ha élvezhetem ezt, a mennyet a földön érzem majd. Tégy engem minden dolgomban igazzá, hogy ma, holnap és mindennap színed előtt maradhassak, mert szeretném nevedet mindörökké magasztalni.Map"Hűséged végtelen, Atyám nagy Isten, Elhat a mélybe az egek fölé, Irgalmad nem fogy a múló idővel, Ki voltál az maradsz mindörökké. Hűséged végtelen, hűséged végtelen, Mindennap új áldás árad reám. Hiányom pótolod hatalmas kézzel, Hűséged végtelen, Uram hozzám!"
Az élet mindig azt adja vissza neked, amit te kifelé nyújtasz! Az élet tükröt tart cselekedeteidnek. Ha több szeretetre vágysz, adj több szeretetet! Ha megértésre vágysz, te is érts meg és tisztelj másokat! Ha azt akarod, hogy az emberek türelmesek és tisztelettudóak legyenek veled, te is légy türelmes és mutass tiszteletet! A természet eme törvénye életünk minden területére érvényes. Az élet mindig azt adja vissza neked, amit te másoknak nyújtasz! Az élet nem véletlenek sorozata, hanem tetteidet tükrözi...Free counters!
Megelégedni az élettel
Gondolj arra, hogy meztelenül jöttél erre a világra és meztelenül térsz belőle vissza. Vendég vagy ezen a földön. Csak az a Tied, amit a bőröd alatt hoztál és elviszel. Gazdag, aki egészséges. Aki erős. Aki nem szorul másra. Aki föl tudja vágni a fáját, meg tudja főzni ételét, meg tudja vetni ágyát és jól alszik benne. Aki dolgozni tud, hogy legyen mit egyék, legyen ruhája, cipője és egy szobája, amit otthonának érez. Fája, amit fölapríthasson. Aki el tudja tartani a családját, étellel, ruhával, cipővel, s mindezt maga szerzi meg: az gazdag. Örvendhet a napfénynek, a víznek, a szélnek, a virágoknak, örvendhet a családjának, a gyermekeinek és annak, hogy az ember él. Ha van öröme az életben: gazdag. Ha nincsen öröme benne: szegény. Tanulj meg tehát örvendeni. És ismerd meg a vagyonodat, amit a bőröd alatt hordasz. Élj vele és általa, és főképpen: tanulj meg örvendeni! Vendég vagy a világban és ez a világ szép vendégfogadó. Van napsugara, vize, pillangója, madara. Van virága, rengeteg sok. Tanulj meg örvendeni nekik. Igyekezz törődni velük. Azzal, ami még a világ szépségéből csodálatosképpen megmaradt, az emberiség minden pusztításai mellett is. Nem győzöm eleget mondani: tanulj meg örvendeni. Annak, hogy élsz. S mert élsz: gazdag lehetsz. (Wass Albert)
HonlaprendszerüNK

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

Jézus az Emberiséghez
Legutóbbi hozzászólások
  1959. október
  h k s c p s v
      dec »
   1234
  567891011
  12131415161718
  19202122232425
  262728293031